Amendă pentru administratorul drumului pe care a avut loc un accident cu 20 de maşini

Amendă pentru administratorul drumului pe care a avut loc un accident cu 20 de maşini

Compania de Drumuri a fost amendată de polițiștii din Mureș în urma accidentului produs luni dimineață în localitatea Sânpaul în care au fost implicate 20 de mașini, în condițiile în care șoseaua era acoperită cu gheață și polei.

Potrivit IPJ Mureș, luni dimineața polițiștii au intervenit la un accident pe DN15 E60, în localitatea Sânpaul.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje, „stabilindu-se că pe pasajul peste calea ferată din localitatea Sânpaul, în condiții de carosabil acoperit cu gheață și polei, s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate 20 de autovehicule”.

ADVERTISING

Polițiștii anunță că au fost individualizate 8 accidente rutiere, soldate cu pagube materiale, în care au fost implicate 14 mașini, și un alt accident rutier, cu implicarea a 6 mașini, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„În cauză, polițiștii rutieri au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 9 au fost aplicate conducătorilor auto, iar una a fost aplicată administratorului drumului public, aceasta din urmă fiind în cuantum de 14.500 de lei”, a transmis IPJ Mureș.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇