Accident cu trei mașini pe E85: Patru răniți, printre care și un copil mic

Accident cu trei mașini pe E85: Patru răniți, printre care și un copil mic

Un accident în lanţ s-a produs, duminică seară, pe DN2 (E85), la intrare în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, patru persoane, între care un copil mic, fiind grav rănite.

Conform Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul s-a produs la intrare în Poşta Câlnău, pe drumul european E85, unde se înregistrează valori mari de trafic, fiind drumul care leagă Moldova de Capitală.

Din primele informaţii reiese că s-au ciocnit trei autoturisme care circulau dinspre Buzău către Râmnicu Sărat, unul condus de un şofer de 50 de ani, din Poşta Câlnău, altul condus de un şofer de 34 de ani, din Vrancea, şi al treilea condus de un şofer în vârstă de 51 ani, tot din Vrancea.

ADVERTISING

În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a rupt practic în două, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului din Poşta Câlnău concentraţia a fost de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului de 50 de ani şi a pasagerei acestuia, o femeie din Poşta Câlnău, şi a altor doi pasageri din autoturismul şoferului de 34 de ani, un copil de 5 ani şi o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea. Practic, este vorba despre membrii ai două familii, care au fost răniţi grav şi au fost transportaţi la spital.

ADVERTISING

În zona accidentului, traficul este blocat, poliţiştii continuând cercetările.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇