Alexandru Arşinel a refuzat internarea și a plecat la 2 noaptea de la spital

Alexandru Arşinel a refuzat internarea și a plecat la 2 noaptea de la spital

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, care a fost transportat marţi seară, cu ambulanţa, la Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, după ce a acuzat ameţeli, a fost consultat de medici, în final refuzând internarea.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri-Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21:34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 01:50, refuzând internarea”, a transmis biroul de presă al SUUB.

ADVERTISING

Alexandru Arşinel s-a simțit rău după ce Primăria Capitalei a decis să nu-i prelungească contractul de director artistic al Teatrului Constantin Tănase. Nicușor Dan a explicat că în urma feedbackului primit, a decis ca Arșinel să rămână doar actor colaborator al teatrului pe care l-a condus. Gabriela Firea l-a acuzat pe actualul edil că a comis o nedreptate, scandalul luând amploare marți, ziua în care actorul a și ajuns la spital.

Arșinel a fost supus unui unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană. 

ADVERTISING

În aprilie 2021, Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu Covid-19 şi internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti. 

El a mai fost operat în 2017, după ce a suferit un infarct. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇