Robert Negoiță răspunde DNA: Am procedat corect și în interesul comunității

Robert Negoiță răspunde DNA: Am procedat corect și în interesul comunității

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, afirmă că atunci când a prelungit contractul de salubritate cu Rosal a procedat corect și ”în interesul comunității”, în condițiile în care procurorii DNA au anunțat luni că edilul este suspect într-un dosar cu un prejudiciu public de peste 115 milioane de euro.

”Concret, în momentul de față, acuzația care se aduce este că a fost prelungit  contractul de salubritate ce era în vigoare din anul 1999, dosarul făcând referire la intervalul 2000-2018.

Vom demonstra, conform procedurilor legale, că nu am acționat în afara legii sau în vreun mod care să prejudicieze interesele și nevoile comunității sectorului nostru.

ADVERTISING

Trebuie să avem încredere în actul de justiție din România și în faptul că, la final, toate aceste detalii vor fi clarificate și se va concluziona, fără tăgadă, că am procedat corect, cu respectarea procedurilor legale și în interesul comunității”, a postat Robert Negoiță pe Facebook, arătându-și disponibilitatea de a colabora cu anchetatorii.

Referitor la comunicatul transmis azi de Direcția Națională Anticorupție vreau să fac următoarele mențiuni:Este...

Publicată de Robert Negoita pe Luni, 21 februarie 2022

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și consecințe deosebit de grave, informează luni DNA.

ADVERTISING

La nivelul Sectorului 3 nu s-ar fi respectat prevederile noii legislații aplicabile actelor, se arată într-un comunicat al DNA, în care se menționează, printre altele, că cele nouă persoane fizice care au calitatea de suspect în acest dosar și firma menționată ”ar fi creat un prejudiciu total de 578.446.818 lei (peste 115 milioane de euro) în dauna Sectorului 3 și un folos necuvenit pentru SC Rosal Grup SA”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇