Actrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal

Actrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal

Actrița Monica Odagiu a fost implicată duminică după-amiază într-un accident mortal. Ea a lovit în plin cu mașina un bărbat care traversa neregulamentar și care a murit în urma impactului.

Potrivit Pro Tv, Monica Odagiu se afla pe strada Știrbei Vodă, în apropiere de Sala Palatului, când a lovit un bărbat de 35 de ani care traversa neregulamentar strada.

”La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

ADVERTISING

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei.

În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că actrița nu consumase alcool.

Poliția face acum cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Monica Odagiu are 27 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇