Accident pe Autostrada Soarelui, cu 4 mașini și un TIR: 18 persoane au fost implicate. Circulația spre mare a fost deviată

Accident pe Autostrada Soarelui, cu 4 mașini și un TIR: 18 persoane au fost implicate. Circulația spre mare a fost deviată

Un TIR și patru mașini au fost implicate, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui (A2), pe sensul de mers către litoral. O persoană a fost transportată la spital, iar traficul a fost deviat pe DN 22C.

Accidentul s-a produs la kilometrul 182, în zona localităţii Valea Dacilor din judeţul Constanţa, și au fost implicate 18 persoane, dintre care şase copii.

”Accidentul rutier s-a produs între patru autoturisme şi un autotren, încărcat cu produse alimentare pentru Mega Image. Au fost implicate 12 persoane adulte şi şase copii (trei fetiţe şi trei baieţei).

ADVERTISING

Persoanele conştiente, cooperante, neîncarcerate, au fost asistate medical la locul evenimentului. O singură persoană a fost dusă la spital conştientă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Poliţiştii rutieri au deviat circulaţia de pe A2, pe sensul către litoral, de la kilometrul 160 (Cernavodă), către DN 22C Cernavodă – Medgidia – Murfatlar.

Pentru a preîntâmpina astfel de incidente, polițiștii recomandă:

  • creșterea distanței de siguranță între vehicule;
  • evitarea depășirilor riscante, a coloanelor de autovehicule;
  • planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative;
  • manifestarea respectului față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției;
  • pe autostrăzi, acordarea priorității la ieşirea din spaţiile de servicii, punerea în funcțiune a luminilor de avarie la încheierea unei coloane care oprește sau încetinește brusc.
  • nu circulați și nu opriți pe banda de urgență în mod nejustificat.
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇