Accident mortal în Capitală din cauza unui șofer de 18 ani, drogat

Accident mortal în Capitală din cauza unui șofer de 18 ani, drogat

Un tânăr de 18 ani, drogat, care conducea, duminică, o mașină în Sectorul 1 al Capitalei, a produs un accident în urma căruia a decedat o tânără.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Din primele cercetări, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd. Bucureștii Noi către str. Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

ADVERTISING

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

La această oră se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇