Accident la Complexul Energetic Oltenia: Trei muncitori au murit, după ce mașina care-i transporta s-a răsturnat în carieră

Accident la Complexul Energetic Oltenia: Trei muncitori au murit, după ce mașina care-i transporta s-a răsturnat în carieră

O mașină care transporta muncitori spre Cariera Jilț Sud a Complexului Energetic Oltenia s-a răsturnat.

Trei muncitori au murit și mai mulți au fost răniți.

”Un vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat în cariera Jilţ Sud. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Gorj”, a precizat ISU Gorj.

"În accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 10 rănite și 3 decedate. Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție", a detaliat ISU Gorj, după ce inițial anunțase că este vorba de 7 răniți.

ADVERTISING

La misiune au participat două elicoptere SMURD, trei ambulanțe SMURD, două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj și opt ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

UPDATE Una dintre persoanele rănite este în drum spre spitalul Motru, două sunt în drum spre spitalul din Târgu Jiu şi una a fost preluata de elicopterul SMURD.

Toate sunt conştiente şi cooperante în acest moment, a precizat ISU.

UPDATE 2: Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia spun că în total au fost 16 victime. 14 dintre acestea erau angajați ai CE Oltenia, iar 3 dintre ele au murit.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇