Accident în Vama Albița, cu un autocar plin de pasageri

Accident în Vama Albița, cu un autocar plin de pasageri

Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în judeţul Vaslui. O femeie a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat locul accidentului, întrucât existau scurgeri de combustibil pe carosabil.

„Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă,  o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, la un accident rutier produs la ieşirea din Vama Albiţa. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autocar avariat şi un stâlp de electricitate rupt. Până la sosirea pompierilor, pasagerii din autocar se autoevacuaseră”, a transmis, duminică seară, ISU Vaslui.  

ADVERTISING

Pompierii au precizat că una dintre persoanele aflate în mijlocul de transport, o femeie în vârstă de 68 ani, a necesitat îngrijiri medicale, dar după primirea primului ajutor, aceasta a refuzat transportul la Spitalul Municipal Huşi.  

„Din rezervorul autocarului se scurgea combustibil, astfel că pompierii militari au luat măsuri pentru oprirea scurgerilor asigurând în acelaşi timp măsurile PSI specifice în astfel de cazuri”, a mai transmis ISU Vaslui.  

La faţa locului au fost prezente şi echipaje ale distribuitorului zonal de energie electrică, echipaje care au asigurat reparaţiile şi realimentarea cu energie electrică. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇