Şoferiţa care a accidentat mortal 4 muncitori în Iaşi face afirmaţii şocante: Îmi vine să râd. Vreau să ştiu în ce cont virez banii

Şoferiţa care a accidentat mortal 4 muncitori în Iaşi face afirmaţii şocante: Îmi vine să râd. Vreau să ştiu în ce cont virez banii

Femeia care a produs un accident în care au murit 4 muncitori la Iaşi face declaraţii halucinante. Ea a discutat din nou cu procurorul de caz şi cu avocaţii implicaţi în dosarul în care e cercetată pentru omor calificat.

Femeia susţine că are „discernământ tot timpul” şi, întrebată de procuror dacă doreşte să povestească ce s-a întâmplat în noaptea accidentului, a răspuns: „Nu, pentru că nu ştiu ce să vă povestesc”. Ea i-a spus anchetatorului că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în seara tragediei, nici măcar dacă a băut înainte de a urca la volan. 

ADVERTISING

„De ce zâmbiţi, este amuzant?”, a întrebat-o procurorul pe tânără. Iar replica acesteia a fost: „Da, cât timp nu ştiu despre ce vorbiţi, îmi vine să râd”. 

Întrebată dacă doreşte să dea o nouă declaraţie având în vedere noua încadrare juridică a faptei de care este acuzată - aceea de omor calificat - femeia a dat un răspuns şocant: „Vreau să ştiu în ce cont virez banii”.

Afirmaţia femeii este făcută în contextul în care familiile celor patru victime au pretenţii financiare de peste 10 milioane de euro de la ea, de la firma de asigurări şi de la angajatorul celor patru muncitori care se aflau la serviciu în momentul accidentului, potrivit avocatului Adrian Cuculis, citat de News.ro. 

ADVERTISING

Adina Iuliana Ghervase a fost arestată preventiv pe 18 iunie, după ce a făcut accidentul mortal.

Femeia de 38 de ani consumase alcool, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Raportul de expertiză de dinamică a accidentului arată că șoferița avea 148 km/h în oraş, în momentul impactului.

Femeia conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

ADVERTISING

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇