Accident grav pe Podul Basarab. Circulație blocată UPDATE

Accident grav pe Podul Basarab. Circulație blocată <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Podul Basarab este blocat, duminică seara, pe una dintre bretele, în urma unui accident cu multiple victime. Multe mașini intervenție, pompieri, ambulanțe, poliție se află aliniate pe pod și preiau victimele.

accident-Pasaj-Basarab
Foto: spotmedia.ro

Potrivit corespondentului spotmedia.ro, intervenția are loc pe calea de coborâre de pe pasajul Basarab spre Bulevardul Doina Cornea (ieșirea spre Cartierul Militari). Se circulă doar pe ieşirea spre Şoseaua Grozăveşti.

accident-Podul-Basarab-ranit
Foto: spotmedia.ro

Accidentul a avut loc undeva la jumătatea podului, unde se află o mașină răsturnată. Potrivit poliției, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului.

accident-Podul-Basarab-masina-rasturnata
Foto: spotmedia.ro

Partea din față a mașinii pare distrusă.

masina-Pod-Basarab
Foto: spotmedia.ro

Din primele informaţii, 7 persoane rănite au fost duse la Spitalul Floreasca, starea lor nefiind gravă.

ADVERTISING

UPDATE: Plutonierul Murea Vasile, subofiţer tehnic principal la ISU Bucureşti-Ilfov, a declarat pentru News.ro că este vorba de un accident rutier, cu un autoturism răsturnat, cu 7 victime, dintre care două s-au autoevacuat şi cinci au fost extrase de către pompieri, fiind blocate, nu incarcerate. ”Cele şapte persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani au fost transportate la spital”, a precizat reprezentantul ISU. 

Potrivit unui comunicat, în jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Pasajul Basarab. Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Pasajul Basarab dinspre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul bretelei de coborâre către Bd. Doina Cornea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului. În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte.

ADVERTISING

Au fost mobilizate la locul accidentului două autospeciale, două echipaje de terapie intensive mobilă, 5 ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇