Accident grav în centrul Capitalei, 12 persoane au fost rănite, iar șoferul vinovat băuse

Accident grav în centrul Capitalei, 12 persoane au fost rănite, iar șoferul vinovat băuse

12 persoane au fost rănite, în urma unui accident produs duminică noaptea, la Piaţa Unirii din Bucureşti, între un autoturism şi un microbuz. Şoferul microbuzului, un tânăr de 21 de ani care a trecut pe roșu, avea 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Intervenim la un accident rutier produs la Piaţa Unirii, din Capitală, între un autoturism şi un microbuz. În accident sunt implicate 15 persoane: 5 din autoturism şi 10 din microbuz (de origine nepaleză)”, a transmis ISU Bucureşti – Ilfov.

accident-Bucuresti
Foto: ISU București Ilfov

Potrivit Brigăzii de Poliție Rutiere a Capitalei, în jurul orei 01:20, s-a primit un apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie la Piaţa Unirii. 

ADVERTISING

Un bărbat de 21 de ani a condus un microbuz pe Bd. Unirii dinspre Bd. Mircea Vodă către Bd. Libertăţii, iar la intersecţia cu Bd. I.C. Brătianu a trecut pe roșu şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către alt bărbat de 22 de ani.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru cel care a condus autoturismul, respectiv 0,54mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul care a condus microbuzul. 

Nu au fost persoane blocate sau încarcerate. Toate persoanele implicate în accident au fost găsite conștiente.

ADVERTISING

Cele 12 persoane au fost transportate la spital: 2 la Spitalul Universitar, 3 la Spitalul Floreasca, 1 la Spitalul Militar, 1 la Spitalul Elias, 1 la Spitalul Pantelimon, 4 la spitalul Bagdasar - Arseni.

În intervenţie au fost implicate 9 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇