A fost actualizată lista ţărilor pentru care se impune carantina la întoarcerea în România: Marea Britanie nu mai e inclusă

A fost actualizată lista ţărilor pentru care se impune carantina la întoarcerea în România: Marea Britanie nu mai e inclusă

A fost actualizată lista ţărilor pentru care se impune carantina la întoarcerea în România, a anunțat Raed Arafat, șeful DSU, la finalul ședinței de guvern de astăzi.

El a anunțat că Marea Britanie a fost scoasă de pe listă. Așadar, românii care revin din Regatul Unit nu mai sunt obligați să intre în carantină.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Tot în cadrul hotărârii CNSU a fost aprobată lista țărilor galbene, iar noutatea e că Marea Britanie nu se mai află pe listă. Se va putea călători fără intrare in carantină”, a declarat, joi seara, Raed Arafat.

Iată ce restricții noi pentru starea de alertă a decis azi Executivul - Noile restricții, anunțate oficial: În ce condiții se închid magazinele la 18:00 și când se interzice ieșirea din casă după ora 20:00 (Document)

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!