A făcut drift-uri în centrul Ploieștiului și a pierdut controlul mașinii. Ce pagube a provocat un șofer inconștient (Video)

A făcut drift-uri în centrul Ploieștiului și a pierdut controlul mașinii. Ce pagube a provocat un șofer inconștient (Video)

Un șofer inconștient a făcut drift-uri în centrul Ploieștiului, în noaptea de vineri spre sâmbătă. A lovit o mașină pe care a proiectat-o în alte vehicule parcate. Și apoi și-a văzut de drum.

Imaginile în care apare mașina condusă de șoferul iresponsabil au fost făcute publice de presa locală din Ploiești.

Mai exact, pe siteul publicației Ziarul Incomod apar imaginile filmate de o persoană care a asistat la accident. În imagini apare mașina scăpată de sub control în timpul unui drift. Se vede cum aceasta lovește un alt autoturism și în proiectează în mașinile parcate în zonă.

ADVERTISING

Cel care filmează îl întreabă, la un moment dat, pe șoferul mașinii lovite dacă se simte bine, iar acesta răspunde că da. În schimb, mașina lovită a fost serios avariată, după cum se poate vedea în imagini.

Centru Km 0 ????‍♂️????‍♂️????‍♂️

Publicată de Gabi Trepador pe Vineri, 18 martie 2022

Potrivit presei locale, polițiștii fac cercetări și ar fi identificat deja autoturismul cu care șoferul teribilist a produs accidentul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇