Doi copii și un adolescent au fost victime în accidente rutiere, la început de weekend

Doi copii și un adolescent au fost victime în accidente rutiere, la început de weekend

Doi copii și un adolescent au fost răniți în cadrul unor accidente rutiere, în ultimele ore.

La Hoceni (în județul Vaslui) un șofer de camion a lovit un stâlp. Stâlpul s-a prăbușit peste 3 pietoni, din care 2 copii.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare). Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași”, au declarat, sâmbătă, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, citați de Mediafax.

ADVERTISING

Cel de-al doilea copil va fi transportat de ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Ambii copii sunt conștienți.

Șoferul camionului primește îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SAJ Vaslui.

Adolescent rănit după ce mașina care se afla a intrat în gard

Pe de altă parte, un adolescent de 17 ani a fost rănit într-un accident rutier produs pe DN 15B, în judeţul Neamţ, după ce maşina în care se afla a lovit un stâlp de electricitate şi apoi a intrat într-un gard. Accidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 23.00, pe DN 15B.  

ADVERTISING

„Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Târgu-Neamţ, conducea un autoturism, în localitatea Vânători-Neamţ, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate şi ulterior cu gardul unui imobil", a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Poliţia judeţeană Neamţ, potrivit News.ro.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unui pasager, în vârstă de 17 ani.  

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇