8 morți și mai mulți răniți într-un atac armat la un sediu FedEx din SUA

8 morți și mai mulți răniți într-un atac armat la un sediu FedEx din SUA

Opt persoane au fost ucise joi seara în SUA în urma unui atac armat ce a avut loc la un sediu al companiei de curierat FedEx din oraşul Indianapolis.

Totodată, mai multe persoane au fost rănite și au fost duse la spital, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției din Indianapolis, Genae Cook, fără a preciza despre ce număr e vorba, informeaza CNN.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Poliția a menţionat că din primele cercetări se pare că atacatorul s-a sinucis și nu mai există o amenințare în desfășurare pentru comunitate la acest moment. Nu se știe însă de ce a acționat astfel și cercetările continuă.

”Vorbim de imagini pe care nimeni nu ar tebui vreodată să le vadă”, a spus Cook, vorbind despre scena atacului.

Jeremiah Miller și Timothy Boillat se aflau într-un birou în momentul atacului. Ei au povestit că inițial au crezut că aud toba unei mașini, dar sunetele au continuat și când Miller s-a ridicat în picioare să vadă despre ce e vorba a văzut un barbat cu o armă în mână.

”Am văzut și o persoană la pământ, în spatele unei mașini. Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt aici, pentru că am crezut că voi fi și eu împușcat”, a relatat Boillat.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!