17 bătrâni au fost scoși dintr-un azil care funcționa ilegal, sub paravanul unei pensiuni din Teleorman

17 bătrâni au fost scoși dintr-un azil care funcționa ilegal, sub paravanul unei pensiuni din Teleorman

17 persoane în vârstă și cu handicap au fost descoperite de polițiști într-un imobil care funcționa sub forma unei pensiuni.

Azilul a fost descoperit la Pietroşani, în judeţul Teleorman.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care au anunţat şi celelalte instituţii care au atribuţii în astfel de situaţii.

Cei 17 bătrâni internaţi acolo au fost preluaţi de autorităţi şi duşi la unităţi medicale, anunţă Poliţia judeţeană Teleorman, care a notificat şi rudele.

ADVERTISING

Verificările făcute de anchetatori au arătat că imobilul în care erau cazaţi vârstnicii aparţine unei femei, de 47 de ani, din localitatea Pietroşani şi, conform documentelor, este sediul unei societăţi comerciale, care a fost înfiinţată în luna septembrie a anului trecut şi are ca obiect servicii de cazare.

Firma respectivă a fost amendată cu 12.000 de lei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi evaziune fiscală şi, în plus, au sesizat şi celelalte instituţii cu atribuţii de control, pentru a face verificări fiecare, conform competenţei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇