Un asistent universitar de la Drept le-a vorbit vulgar studentelor într-un live pe TikTok: Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină? (Video)

Un asistent universitar de la Drept le-a vorbit vulgar studentelor într-un live pe TikTok: Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină? (Video)

Un asistent universitar de la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București i-a vorbit vulgar unei studente într-un live pe TikTok.

Constantin Marc Neagu era asistent universitar titular la Drept execuțional penal.

„Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină care să aibă și f****? (referire la părul pubian - n.red.) Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale”, este întrebarea pe care a adresat-o tânărul într-un live pe TikTok, pe care între timp l-a şters, dar care a fost surprins şi înregistrat de Clujust.ro.

ADVERTISING

Cum acest dialog a ajuns la urechile conducerii universităţii, Neagu și-a dat demisia.

„Aducem la cunoștință persoanelor interesate că, la data de 19 ianurie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universității Nicolae Titulescu din București demisia sa din funcția deținută, fără preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu.

Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic și aduce la cunoștinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament”, este poziţia instituţiei redată de sursa citată.

ADVERTISING

Constantin Neagu este autor al cărților de drept „Teorie și practică execuțional penală” și „Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”. El este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, potrivit Edupedu.ro.

asistent universitar de la drept vorbeste porcos pe tiktok

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇