Prima reacție de la liceul din Buzău obligat de instanță să plătească daune de mii de euro unui fost elev

Prima reacție de la liceul din Buzău obligat de instanță să plătească daune de mii de euro unui fost elev

Colegiul din Buzău care trebuie să plătească 3.000 de euro daune unui elev, care a primit media 2 la purtare pentru o postare pe Facebook, nu are de gând să facă asta deocamdată.

Conducerea Colegiului Naţional ”B. P. Hasdeu”, care a pierdut definitiv în instanţă procesul intentat de un fost elev pedepsit cu scăderea notei la purtare, anunţă, joi, că nu va plăti încă despăgubirea.

“Conducerea Colegiului Naţional B.P. Hasdeu Buzău a luat la cunoştinţă despre sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti, în dosarul 647/1 14/2021, prin care a respins ambele recursuri declarate, ca nefondate.

ADVERTISING

Se aşteaptă hotărârea judecătorească pentru a se vedea exact motivarea deciziei şi, în funcţie de aceasta, eventualele căi de atac sau, după caz, procedura de punere în executare a sentinţei”, a transmis conducerea colegiului, într-un comunicat de presă.

Amintim că liceul din Buzău trebuie să plătească daune morale de 3.000 de euro, după ce, în 2018, un elev a primit media 2 la purtare, în urma unei postări pe Facebook, în care ironiza o profesoară.

Ulterior, elevul a luat bacalaureatul cu 9.05, iar părinţii săi au acţionat colegiul şcolară în instanţă.

ADVERTISING

Decizia pronunţată de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti în această săptămână este definitivă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇