Ministrul Educației cere anchetă la o școală din Maramureș, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi au fost loviți de o profesoară

Ministrul Educației cere anchetă la o școală din Maramureș, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi au fost loviți de o profesoară

Ministrul Educației, Monica Anisie, a cerut ca luni dimineață să înceapă o anchetă la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi au fost loviți de o profesoară.

Anisie a precizat că a contactat atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar și le-a spus ca la finalul anchetei să ia măsurile care se impun.

”Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară.

ADVERTISING

Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, a scris Monica Anisie pe Facebook.

Ministrul Educației a subliniat că este nevoie de reacții ferme și imediate pentru a combate violența din școli.

ADVERTISING

”Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a încheiat Monica Anisie.

Citeste opiniile zilei pe SpotMedia.ro:

I.O.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇