Mesajul lui David Popovici de Ziua Educaţiei (Video)

Mesajul lui David Popovici de Ziua Educaţiei (Video)

Campionul de natație David Popovici, care e elev în clasa a XII-a la Colegiul Național George Coșbuc din Bucureşti, le-a transmis tinerilor un mesaj video, de Ziua Educației, în cadrul Astra Film Festival, care are loc la Sibiu, în perioada 9-16 octombrie.

„Salut, sunt David Popovici, un băiat care înoată repede.

Vreau să vă spun să vă urmați visurile și să munciți pentru ele. Pentru că munca vă va aduce satisfacții pe care nici nu vi le puteți închipui.

Să nu vă faceți griji că munca e grea. Dacă o faci cu plăcere, totul vi se va părea ușor.

ADVERTISING

În acest proces, să nu uitați de școală, deoarece educația vă face puternici.

Fiți buni cu ceilalți, ajutați-i pe cei care au nevoie și înconjurați-vă cu oameni buni.

Vă doresc vizionare plăcută și o copilărie minunată!”

De Ziua Educației și a Profesorului, avem pentru voi un mesaj de la David Popovici, special trimis pentru copiii și adolescenții care vor participa la Astra Film Junior.David Popovici spune că este „un băiat care înoată repede”. Dar toată lumea știe că e mult mai mult decât atât, iar lumea AFF apreciază valoarea reală a oamenilor.David Popovici este un mare campion nu doar în bazinul de înot. Este un model. Este un om care dovedește în fiecare zi că face exact ceea ce spune. Mesajul transmis vouă, copiilor și adolescenților care veți participa la Astra Film Junior, trebuie ascultat și reascultat. Trebuie împărtășit prietenilor. Pentru că este foarte adevărat și transmis din suflet. Mesajul lui David Popovici este cel mai frumos și adevărat îndemn la educație, muncă și plăcerea de a face ceea ce îți dorești. Acesta este secretul succesului. Acesta este marele secret pe care vi-l împărtășește David Popovici.Vă așteptăm cu drag la Astra Film Junior (10-16 octombrie) și la Astra Film Festival!Detalii: https://www.astrafilm.ro/astra-film-junior#AstraFilmFestival #AstraFilmJunior #DavidPopovici

Publicată de Astra Film Festival pe Miercuri, 5 octombrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇