Evaluarea Națională de la clasa a II-a a fost reprogramată

Evaluarea Națională de la clasa a II-a a fost reprogramată

Evaluarea Națională de la clasa a II-a a fost reprogramată pentru perioada 25-28 mai, față de data 20-23 aprilie stabilită inițial, a anunțat joi ministrul Educației Sorin Cîmpeanu.

Aceasta, precum și Evaluarile Naționale de la clasele a IV-a și a VI-a, dar și pretestările PISA se vor susține cu prezență fizică în toate școlile care funcționează în localități necarantinate.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Evaluările pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, precum și testările PISA rămân în continuare programate cu prezență fizică în toate școlile care funcționează în localități necarantinate.

Evaluare Națională de clasa a II-a se programează pentru perioada 25-28 mai. Activitățile remediale se vor ține doar până la pragul de 6 la mia de locuitori, este o prevedere a CNSU”, a declarat ministrul Educației.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a mai anunțat joi că semestrul doi va fi redus cu o săptămână, cu excepția claselor terminale.

Totodată, vacanța de primăvară va avea mai mult de o lună, dar nu și pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a.

I.O.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖