O directoare de liceu s-a premiat pentru o olimpiadă care n-a mai avut loc

O directoare de liceu s-a premiat pentru o olimpiadă care n-a mai avut loc

Directoarea adjunctă a Colegiului „Nicu Gane” din Fălticeni, județul Suceava, a fost premiată pentru o olimpiadă de economie, care însă nu a avut loc.

Mai mult, chiar ea s-a trecut pe lista pentru premiere, a declarat un profesor de la colegiul din Fălticeni, pentru Școala9

La mijlocul lunii iulie, zeci de elevi și profesorii lor din Fălticeni au fost premiați, în cadrul festivităților organizate de Zilele Municipiului, pentru rezultatele obținute la olimpiadele școlare din perioada 2021-2022. 

ADVERTISING

Pe lista premianților s-a aflat și Luminița-Claudia Corbu, directorul adjunct al Colegiului „Nicu Gane” și profesoară de economie. 

Ea a primit 150 de lei pentru „mențiunea” obținută la Olimpiada de Științe Socio-Umane, disciplina economie, la etapa județeană. Doar că, într-un răspuns pentru Școala 9, Inspectoratul Școlar Județean Suceava a confirmat că Olimpiada de Științe Socio-Umane nu s-a mai organizat în anul școlar 2021-2022, din cauza pandemiei de Covid. 

Contactată de sursa citată, Luminița-Claudia Corbu a refuzat să spună pentru ce concurs a fost premiată și a insistat că „cineva îi vrea răul”. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Această informație pe care o aveți dumneavoastră e doar o răutate a cuiva, care o înțeleg foarte bine (sic), cu directivă și cu toate celelalte, și nu a fost olimpiadă, a fost un concurs”, a declarat directoarea. 

Întrebată despre ce concurs este vorba, Corbu a refuzat să ofere alte detalii. „Este necesar!? Răul cuiva este binele altcuiva, să știți. Eu vă aștept la mine și să-mi furnizați și sursa care v-a dat informația”, a insistat directoarea. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇