Una dintre cele mai bogate țări ale lumii ”investește masiv” în România, pentru ca țara noastră să devină ”poarta Europei”

Una dintre cele mai bogate țări ale lumii ”investește masiv” în România, pentru ca țara noastră să devină ”poarta Europei”

Una dintre cele mai bogate țări ale lumii, Arabia Saudită, investește ”masiv” în România, pentru ca țara noastră să devină o ”poartă a Europei”.

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării a afirmat, luni, după o ”reuniune la nivel înalt România – Arabia Saudită”, că ”datele sunt petrolul zilei de mâine”.

El a anunțat că Regatul Arabiei Saudite ”investeşte masiv” în soluţiile digitale pentru eficientizarea activităţii administraţiei, dar şi în dezvoltarea strategiilor ce susţin inovaţia tehnologică şi inteligenţa artificială.

ADVERTISING

”Asigurăm creşterea economiei României cu un partener deschis către noile tehnologii! Am participat astăzi la reuniunea la nivel înalt România - Arabia Saudită, găzduită de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În discuţiile cu partenerii saudiţi, am evidenţiat poziţia României ca poartă de acces către Europa şi am prezentat potenţialul experţilor români în IT şi tehnologii emergente”, a anunțat ministrul într-un mesaj publicat pe Facebook.

Citește articolul integral pe ȘtirileProTV.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇