Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe în Sectorul 5. Piedone promite că nu vor mai fi amendate ”bunicuțele care vând pătrunjel”

Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe în Sectorul 5. Piedone promite că nu vor mai fi amendate ”bunicuțele care vând pătrunjel”

Persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor din Sectorul 5 al Capitalei vor avea la dispoziție 10 tarabe în fiecare piață, anunță primarul Cristian Popescu Piedone: „Poliția Locală nu va mai amenda acele bunicuțe care vând pătrunjel”.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca începând de marți Administrația Piețelor să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor.

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

„Începând de mâine, Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector.

Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă.

Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască.”, transmite primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Tot mai multe tarabe gratuite

Potrivit Primăriri Sectorului 5, agenții Poliției Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul piețelor din sector că au la dispoziție, total gratuit, tarabe unde își pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume.

Totodată, începând de marți, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligați să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantități mici de legume și fructe

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone menționează că după ce Piața Rahova va fi redată în folosință, se va amenaja un spațiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni.

Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulți astfel de producători în Piața Rahova.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇