O nouă emisiune de titluri de stat Fidelis. Donatorii de sânge au cea mai bună dobândă

O nouă emisiune de titluri de stat Fidelis. Donatorii de sânge au cea mai bună dobândă

O nouă emisiune de titluri de stat FIDELIS va fi lansată luni, iar donatorii de sânge vor primi în continuare cea mai bună dobândă.

Emisiunea de titluri de stat va fi disponibilă în perioada 8-17 aprilie.

Vor fi emise titluri de stat în lei, cu scadenţe de 1 an şi 3 ani şi dobânzi anuale de 6% şi, respectiv, 6,85%, şi titluri de stat în euro, cu scadenţe de 1 an şi 5 ani şi dobânzi anuale de 4%, respectiv, 5%.

Valoarea nominală a unui titlu de stat FIDELIS este de 100 de lei pentru emisiunea în lei şi 100 de euro pentru emisiunea în euro, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv, 1.000 de euro.

ADVERTISING

Condițiile pentru donatorii de sânge

Donatorii de sânge pot achiziționa titlurile de stat în lei, cu scadența de un an, la care vor primi o dobândă de 7%, cea mai mare dobândă oferită în cadrul acestei ediții de titluri de stat.

Un alt beneficiu oferit donatorilor este scăderea de 10 ori a pragului minim de subscriere de la 5.000 la 500 de lei.

Pot beneficia de condiţiile avantajoase ale noii emisiuni persoanele care fac dovada donării de sânge începând cu 1 iulie 2023.

Fără comisioane și impozite

Persoanele fizice rezidente şi nerezidente cu vârsta peste 18 ani pot subscrie în titlurile de stat FIDELIS denominate în lei şi în euro, prin intermediul băncilor partenere BT Capital Partners&Banca Transilvania, Banca Comercială Română, BRD – Groupe Société Générale şi Alpha Bank, titluri care sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti.

ADVERTISING

În procesul de subscriere a titlurilor de stat FIDELIS nu se percep comisioane de către băncile intermediare, iar veniturile obţinute, atât din dobânzi, cât şi din câştigurile de capital sunt neimpozabile.

Deţinătorii de titluri de stat FIDELIS lansate în cadrul emisiunilor anterioare ajunse la maturitate pot reinvesti disponibilităţile neridicate la scadenţă, prin subscrierea în cadrul acestei noi emisiuni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇