Idei de afaceri: produse naturale pe bază de cătină, la mare căutare în România

Un producător local din Târgu Neamț și-a făcut o livadă de cătină, pe cinci hectare, iar de acolo scoate materia primă, BIO, pentru sirop, suc, ulei și cremă din cătină, produse care se vând foarte bine online - 120.000 de euro, anul trecut!
Idei de afaceri: produse naturale pe bază de cătină, la mare căutare în România

Orange Valley, producător local de produse pe bază de cătină, face bilanțul pentru 2020 și anunță care sunt planurile companiei pentru anul curent. Astfel, în 2021, producătorul se așteaptă la o creștere de până la 100% a vânzărilor și estimează dublarea cifrei de afaceri, până la 300.000 de euro.

În 2020, cele mai căutate produse din portofoliul Orange Valley au fost siropul de cătină cu miere de albine și siropul de cătină cu miere de albine și ghimbir. Principalul canal de vânzare a fost online și, în medie, valoarea unui coș de cumpărături a fost de 137 de lei. 

ADVERTISING

Orange Valley a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 120.000 de euro, iar aproximativ 75% din totalul cifrei de vânzări a fost reprezentat de online. Pentru 2021, compania își propune să ajungă la o cifră de afaceri de 300.000 de euro.

Ne bucurăm că am încheiat anul 2020 cu rezultate mulțumitoare pentru noi, dat fiind contextul în care cu toții ne-am desfășurat activitatea. Am reușit să funcționăm la capacitate maximă până acum, iar acest lucru nu poate decât să ne dea încredere că anul următor va fi cu mult mai bun. De aceea, pentru 2021 avem în plan extinderea pe mai multe segmente. Ne propunem să venim cu produse noi, dar și să avem o prezență mai bună în ceea ce privește lanțurile de distribuție.

Paul Crețu, fondator Orange Valley

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇