Guvernul dă asigurări: Transgaz va pune la dispoziție toată resursa tehnică pentru a asigura agentul termic în Capitală

Guvernul dă asigurări: Transgaz va pune la dispoziție toată resursa tehnică pentru a asigura agentul termic în Capitală

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a dat asigurări joi că Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pe care o are astfel încât Bucureştiul să aibă apă caldă şi căldură, subliniind că precedenta administraţie a lăsat în urmă „foarte multe probleme” în acest sens.

„În Bucureşti, aşa cum ştiţi, guvernarea primarului-voucher Firea a lăsat foarte multe probleme cu privire la încălzire şi la apă caldă, iar Transgazul, în acest context, prin investiţiile pe care le-a făcut la staţia de la Titan, asigură încălzirea bucureştenilor”, a spus secretarul general al Guvernului.

ADVERTISING

Tănase a reamintit că "odată cu Ordonanţa 68, prin care Guvernul s-a reorganizat de la 27 la 16 ministere, Transgaz şi Transelectrica au trecut în coordonarea Secretariatului General al Guvernului".

”Prin CET sunt alimentate peste 250.000 de apartamente - din Sectorul 3, în principal, şi în mare parte din Sectorul 4”, a continuat Antonel Tănase.

”Astfel, din totalul de 550.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare, aproape 40% beneficiază de serviciile acestei staţii de la Titan, staţie pe care Transgaz a pus-o la punct şi asigură alimentarea cu gaze.

ADVERTISING

Mai departe, în parteneriat cu Primăria Capitalei, cu primarul general, Nicuşor Dan, care a reuşit să distrugă caracatiţa socialistă de la Primăria Municipiul Bucureşti, ne propunem şi asigurăm locuitorii municipiului Bucureşti că Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pe care o are, astfel încât să asigurăm agentul termic pentru populaţie", a afirmat Antonel Tănase într-o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o alături de premierul Ludovic Orban la Transgaz.

ADVERTISING

Vizită de lucru a premierului Ludovic Orban la Societatea Națională Transgaz#LudovicOrban #AntonelTanase #IonSterian #Transgaz

Posted by Guvernul României on Thursday, November 12, 2020

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇