eMAG lansează Fashion Shop, cu o ofertă de peste un milion de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii

eMAG lansează Fashion Shop, cu o ofertă de peste un milion de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii

eMAG vine în întâmpinarea celor care vor să-și reînnoiască garderoba fără efort și lansează Fashion Shop, un nou shop-in shop cu o ofertă ce depășește un milion de produse. Odată cu noul shop-in-shop se lansează pe eMAG și brandul Trendyol, care se alătură seriei de parteneriate strategice pe care eMAG le dezvoltă. Musette, epantofi.ro sau Modivo vor completa oferta noului shop, alături de alte branduri consacrate precum Nike, Puma sau adidas.

„Ne propunem să le oferim clienților o experiență de cumpărare cât mai bună, astfel că am adus toate produsele de fashion și accesorii într-o singură zonă, în care navigarea este facilă și intuitivă. Dincolo de aceasta, mai mult de jumătate dintre produsele din Fashion Shop beneficiază de livrare și retur gratuit la 60 de zile cu Genius. Dorim ca noul Fashion Shop să fie destinația ideală pentru cei care vor să aducă un suflu nou în garderobă”, a declarat Simona Șahîn, Demand Director eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

ADVERTISING

Încălțămintea, echipamentul sportiv și accesoriile, în topul comenzilor de fashion pe eMAG

În topul celor mai cumpărate articole pentru copii, în prima jumătate a acestui an, au fost încălțămintea, echipamentele sportive și tricourile. În ce-i privește pe adulți, cele mai comandate articole au fost pantofii sport, sandalele pentru femei, urmate de accesorii precum gențile. În topul preferințelor clienților s-au mai numărat bijuteriile și ceasurile, în special cele bărbătești, precum și curele.

Una din zece comenzi este plătită cu eMAG MyWallet

În primele șase luni ale anului 2024, clienții eMAG au plătit, în medie, 202 lei pentru o comandă de produse fashion. Una din zece comenzi a fost achitată prin eMAG MyWallet, soluția care oferă mai multă flexibilitate și permite plata în 30 de zile, în patru sau 12 rate. 

ADVERTISING

Fashion Shop este al 12-lea shop-in-shop lansat de eMAG în ultimul an. Clienții pot găsi simplu și rapid cele mai potrivite produse și oferte pentru nevoile lor și în Sports Shop, Baby Shop, Hair & Make-up Shop, Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Pet Shop, Garden Shop și Christmas Shop.

Despre eMAG

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care s-a dezvoltat în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful). Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziție o serie de programe și instrumente care îi ajută să își scaleze business-ul în Sud-Estul Europei: Fulfilment by eMAG, Genius easybox, eMAG Ads sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea. Pentru mai multe informații despre eMAG, accesați about.emag.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇