Capitolul surprinzător la care Bucureștiul bate Roma și Viena

Capitolul surprinzător la care Bucureștiul bate Roma și Viena

Unele orașe europene sunt foarte prietenoase pentru afacerile de tip start-up. Bucureștiul devansează mai multe metropole importante din acest punct de vedere.

Parisul se află pe primul loc în topul celor mai bune orașe pentru a deschide un start-up, potrivit unui raport publicat recent de compania britanică de training The Knowledge Academy.

Clasamentul a fost realizat pe baza unor scoruri de la 0 la 10, în funcție de mai mulți factori analizați, precum numărul spațiilor de birouri disponibile, nivelul chiriilor, proximitatea universităților de top, viteza Internetului (Mbps).

ADVERTISING

Cu toate acestea, raportul nu a luat în considerare contextul legislativ, birocrația sau impozitarea, precizează Euronews.

Două orașe din Franța sunt în top 5, în timp ce Spania are două orașe în top 3. Londra, un centru de afaceri important al planetei, se situează pe locul 4.

Bucureștiul stă bine în această companie selectă: locul 13 din 28, cu un scor de 7,79, imediat după Budapesta.

În urma capitalei României se află orașe importante, precum Manchester, Geneva, Viena, Copenhaga, Bruxelles, Roma, Goteborg, Oslo și Helsinki.

top-1
top2
top-3
Sursa: Euronews / The Knowledge Academy

"Selectarea locației potrivite este esențială, trebuie să iei în considerare împrejurimile ca factor cheie în succesul acesteia", a explicat Talveer Sandhu, de la The Knowledge Academy.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Să ai un sediu sau un spațiu comun de lucru pentru echipa ta poate fi esențial în construirea camaraderiei, a muncii în echipă și a succesului. Viteza și fiabilitatea în bandă largă sunt un alt factor crucial în derularea unei afaceri, monitorizarea site-ului web și a rețelelor sociale este crucială în etapele inițiale de construire a unei afaceri și a conștientizării mărcii", a mai spus reprezentantul companiei britanice.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇