Bijuterii create de arhitecți români au mare succes la București și se pregătesc să cucerească Germania și Italia

Bijuterii create de arhitecți români au mare succes la București și se pregătesc să cucerească Germania și Italia

Brandul de bijuterie de designer Lisa&Co este o afacere antreprenorială, condusă de Roxana Dan, alături de un grup entuziast de arhitecți care reușesc să îmbine pasiunea pentru arhitectură cu fragilitatea creației de bijuterie. Fiecare bijuterie Lisa&Co. este gândită să arate ca o piesă de artă, iar inspirația vine din concepte precum asimetria, formele geometrice și inspirația celestă.

Lisa&Co se impune pe piața locală de bijuterie prin colecții ediție limitată și serii mici, dar și bijuterii, la cerere, cu pietre spectaculoase. Unul dintre produsele custom-made recent creat este un inel cu diamant galben fancy color de două karate, care are alături încă două diamante albe de 1,5 karate, cu tăieturi foarte speciale, pietre clare, care valorează 80.000 euro.

ADVERTISING

Lisa&Co. este un brand pentru care creativitatea este pe primul plan și de aceea investește timp în conceperea și executarea unor piese de bijuterie mici și foarte mici, cu manopera complexă, care necesită o atenție sporită la detalii și finisaje. „Credem cu tărie că oricât de mică ar fi o bijuterie, ea trebuie să fie definită nu doar de delicatețe, ci și de precizie și perfecțiune, și cel mai mult ne plac provocările și bijuteriile custom-made”, subliniază Roxana Dan, fondatoare Lisa&Co.

lisa_co_2

De asemenea, Lisa&Co s-a adaptat situației pandemice, iar produsele pe care le puteți descoperi în magazinul boutique din strada Domnița Anastasia nr. 10 sunt disponibile și online, în magazinul online.

ADVERTISING

Anul 2021 a însemnat comenzi online în proporție de 80% din totalul comenzilor, iar clienții sunt majoritatea recurenți, cu până la 10-15 comenzi efectuate. Media coșului de cumpărături este de 1.000 lei, iar anul acesta estimează o cifră de afaceri în creștere.

Ca profil, clienții se împart în cei care își doresc o bijuterie cu personalitate, contemporană, bine executată și cei care își doresc bijuterii personalizate, iar de cele mai multe ori, clientul își alege piatra, iar noi creăm un produs astfel încât să se potrivească personalității doamnei pentru care pregătim bijuteria. Noi spunem că frumusețea bijuteriilor stă în modul în care au fost realizate, în materialitatea lor, manopera fină și atenția la detalii”, adaugă Roxana Dan.

ADVERTISING

Lisa&Co.este un brand care rezonează cu femeia modernă, cu femeia zilelor noastre. Bijuteriile confecționate sunt concepute astfel încât să o poată însoți în numeroasele roluri pe care le are o femeie în viața ei de zi cu zi.

lisa_co_3

Noua colecție Lisa&Co cuprinde o serie de inele cu diamante realizate din aur de 18k și diamante din surse certificate. De asemnea, bijuteriile cu perle sunt foarte apreciate, la fel și colecția statement din aur roz, momentan disponibilă doar în showroom.

Lisa_co_1

Lisa&Co celebrează aniversarea de 4 ani cu un eveniment organizat în cadrul showroom-ului, pe 10-11 decembrie 2021, unde se va lansa noua colecție și vor exista discounturi pentru cadourile de Crăciun.

Pentru 2022, Lisa&Co urmează să mai deschidă un boutique în București, dar vizează și extinderea internațională, cu magazine în Germania și Italia. Totodată, planurile de dezvoltate includ o mai mare atenție magazinului online și marketarea piețelor internaționale.

Povestea de succes a tinerei arhitecte Roxana Dan, fondatoarea brandului de bijuterii Lisa&Co