Presa externă a testat Dacia Sandero pe GPL - concluziile jurnaliștilor

Presa externă a testat Dacia Sandero pe GPL - concluziile jurnaliștilor

Jurnaliștii unei publicații din Olanda au testat ediția aniversară Sandero Stepway, care a beneficiat de o motorizare Tce 100, cu GPL.

Olandezii de la Autoscout24 au rămas impresionați în primul rând de preț și consideră că acesta ar fi un motiv pentru care versiunea cu GPL trebuie luată în calcul.

"Versiunea cu GPL este cu 500 de euro mai ieftină decât varianta pe benzină datorită emisiilor mai mici de CO2, iar costurile de combustibil sunt, de asemenea, mult mai mici. Pentru un litru de benzină, puteți cumpăra doi litri și jumătate de GPL", au comentat cei de la Autoscout24.

ADVERTISING

De asemenea, olandezii au remarcat faptul că volumul portbagajului nu a scăzut și a rămas de 320 de litri.

"Cei 100 de cai putere sunt mai mult decât suficienți pentru a ține pasul cu traficul. De la 0 la 100 de km/h, mașina ajunge în 11.6 secunde, iar asta nu este foarte rapid", au mai comentat olandezii.

În ce privește aspectul habitaclului, la părți negative, olandezii au remarcat că scaunele au un suport lombar destul de mic și că materialul din care este făcută cotiera este destul de dur.

"Deși Dacia Sandero are în jur de 7 ani, această versiune Stepway încă pare una nouă. Grila este solidă, iar bumperele și jantele de aliaj fac mașina mai arătoasă. Pentru plasticul din interior, nu-i poți învinovăți pe cei de la Dacia, având în vedere prețul. Să sperăm că și Sandero Stepway 2021 va fi pe GPL", a concluzionat sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În România, Dacia Sandero Stepway în versiunea TCe 100 GPL are un preț de pornire de 12.150 de euro, fară programul Rabla.

Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇