Harley-Davidson a lansat un brand de motociclete integral electrice (Video)

Harley-Davidson a lansat un brand de motociclete integral electrice (Video)

Harley-Davidson a lansat, luni, brandul de motociclete integral electrice „LiveWire”, acesta fiind cel mai recent efort al companiei de a se implica pe piaţa vehiculelor electrice, care se dezvoltă rapid.

Numită după prima motocicletă electrică a Harley, care a fost prezentată în 2019, divizia "LiveWire" va lansa prima sa motocicletă sub acest brand în luna iulie, notează Reuters.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Profităm de oportunitatea de a deveni lideri şi de a defini piaţa vehiculelor electrice", a declarat directorul general Jochen Zeitz, într-un  comunicat.

LiveWire intenţionează, de asemenea, să inoveze şi să dezvolte tehnologii ce se vor aplica motocicletelor electrice Harley-Davidson, în viitor.

Compania a anunţat în februarie că va crea o divizie separată, axată pe vehicule electrice, pentru a atrage viitoarea generaţie de tineri, preocupaţi mai mult de protejarea mediului.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!