Dacia a prezentat modelul Jogger (Video)

Dacia a prezentat modelul Jogger (Video)

Dacia a prezentat, astăzi, primele imagini cu Jogger.

Noul model al constructorului de la Mioveni, înfățisat ca un vehicul ideal pentru familii, „atât în traseele urbane din viața cotidiană, cât și în periplurile mai lungi”, măsoară 4.55 metri și va fi disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri.

"Lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV", este descrierea pe care Dacia i-o face lui Jogger.

Capacitatea de încărcare a lui Jogger va fi de la 160 litri până la 1.819 litri. asta deoarece modelul va dispune de o modularitate de la două până la șapte locuri.

Sub capotă, Jogger va avea motorizare ECO-G 100, alimentată deopotrivă cu benzină și cu GPL. De asemenea, Jogger va fi primul model Dacia care preia sistemul hibrid E-Tech, disponibil pe modele Renault, Megane și Captur.

ADVERTISING

Printre dotări regăsim sistemul multimedia Dacia Media Control, bare de pavilion modulare, Android Auto și Apple CarPlay, frână de parcare electrică și măsuțe rabatabile.

Jogger va dispune și de mai multe sisteme de siguranța, cum ar fi senzori de parcare și cameră video, asistență la pornirea din rampă, sistem de asistență pentru unghiul mort sau asistență la frânarea de urgență.

Prețul de pornire n-a fost anunțat oficial, dar se zvonește că ar urma să fie undeva în jurul a 15.000 de euro.

Jogger, care va înlocui în gamă două modele (Lodgy și Logan MCV), va fi expus pe 6 septembrie la Salonul Auto de la Munchen.

#DaciaJogger

Mereu va exista un loc special pentru tine în Noua #DaciaJogger #ProudInDacia

Publicată de Dacia pe Joi, 2 septembrie 2021

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇