Valeriu Nicolae a reușit să recupereze 29 de voturi în urma contestațiilor. Mai are nevoie de 17 pentru a intra în Parlament

Valeriu Nicolae a reușit să recupereze 29 de voturi în urma contestațiilor. Mai are nevoie de 17 pentru a intra în Parlament

Candidatul independent Valeriu Nicolae a anunțat că mai are nevoie de 17 voturi pentru a obţine un mandat de deputat, după ce în urma celor 8 contestații a reușit să recupereze 29 de voturi.

El a precizat că a mai depus alte 28 de contestații, după ce mai multe persoane i-au spus că nu și-au regăsit voturile acolo unde au votat.

Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestații am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu și-au regăsit voturile acolo unde au votat. Așa că am mai depus 28 de contestații”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

ADVERTISING

Rezultate finale alegeri, înainte de contestații: PSD, PNL, USR-PLUS, AUR și UDMR intră în Parlament

Valeriu Nicolae spune că cei care se bat pe ciolan ”fură de la un țigan ciolan” și îi critică pe cei de la USR-PLUS pentru că l-au acuzat că le-a furat votanții.

”Sunt un personaj din cărțile lui Radu Paraschivescu. Probabil cam așa ar scrie domnia sa:
'Se fură la voturi un independent care e și țigan, Valeriu (Valerică) Ciolan. Deci se fură de la un țigan ciolan de cei care se bat pe ciolan. Unii mai guralivi de la partidul care e cu fără hoție în slogan îl acuză pe Valerică că de fapt el a furat de la ei voturi căci votanții lor (care sunt în general cei mai deștepți și mai buni cum spune tot partidul), au fost acum proști și nu au știut cu cine să voteze. Șefii ăi mari ai partidului cel bun, o parte dintre ei, prieteni (declarativ) ai țiganului se fac că plouă grav de tot și sunt foarte preocupați de albumul cel nou al lui Celine Dione'”, a mai scris el.

ADVERTISING

Valeriu Nicolae ține să precizeze însă că admiră o mare parte a celor din USR-PLUS, afirmând că este e partidul pe care l-a votat și pentru care a făcut campanie.

”O mare parte a oamenilor din USR PLUS sunt oameni de toată isprava și pe mulți dintre ei îi admir. USR PLUS e partidul pe care l-am votat și pentru care am făcut campanie deschis deși asta a supărat o parte a celor care intenționau să mă voteze. Nu regret deloc asta. Diferența pe plus a voturilor de la senat față de cele de la camera deputaților mi se datorează si mie”, conchide Valeriu Nicolae.

ADVERTISING

Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestații am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din...

Posted by Valeriu Nicolae on Thursday, December 10, 2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇