„Cu Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână!” O petrecere TSD dintr-un complex de stat de la Sinaia a fost oprită cu Poliția (Video)

„Cu Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână!” O petrecere TSD dintr-un complex de stat de la Sinaia a fost oprită cu Poliția (Video)

Un liberal dezvăluie dezaprobator modul cum s-au distrat tinerii din PSD la Sinaia până a venit Poliţia să le strice petrecerea.

”Au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii manelizate fără număr”, a scris liberalul Octavian Oprea, care a distribuit pe Facebook şi un clip înregistrat la petrecerea respectivă.

Oprea este fostul secretar general al tinerilor PNL şi relatează sâmbătă cum tinerii social-democraţi ”au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele”, într-un complex al statului.

ADVERTISING

”Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noştri, ai contribuabililor, într-un complex deţinut de Secretariatul General al Guvernului prin RA-APPS, "Mara" din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieţii şi fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele prin care îşi anunţă intenţiile de preluare a frâielor guvernării şi nu numai.

Cu dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, şeful de la Cameră, viitorul preşedinte al României după dorinţa lor, Lucian Romaşcanu de la Cultură şi idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democraţi au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii manelizate fără număr”, scrie Octavian Oprea, pe Facebook.

Publicată de Octavian Oprea pe Vineri, 10 martie 2023

Amintim că Oprea a fost demis de la conducerea TNL, în urma unui scandal în care tinerii liberali au adresat injurii colegilor de guvernare din PSD, tot la o petrecere vara trecută pe litoral.

ADVERTISING

De asemenea, Oprea a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României, menționa atunci PNL.

Acum Oprea susţine că petrecerea pesediştilor ”s-a încheiat doar după ce locuitorii oraşului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 şi doar cu intervenţia trupelor speciale”.

În imagini se aud şi dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo. Un lăutar cântă:

ADVERTISING

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte

Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână

Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”

Publicată de Octavian Oprea pe Vineri, 10 martie 2023

”Dodo” este de fapt Constantin Cristea, membru TSD Buzău şi subprefect al judeţului Buzău.

Comentarii pe acest subiect a făcut şi preşedintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Acesta le-a amintit social-democraţilor din Buzău cum au profitat de scandalul petrecut în toamna anului trecut,  la o petrecere a TNL, în care tinerii liberali aduceau injurii pesediştilor.

Atunci, deputatul buzoian Romeo Lungu s-a fotografiat depunând flori la mormântul Brătienilor, iar liderii TSD Buzău au mers la mamele liderilor TNL din Buzău şi le-au oferit buchete de flori, postând imaginile pe reţelele de socializare.

”Mi-e foarte greu să nu taxez derapajul grav pe care l-am constatat la domnul Lungu, care, într-un jalnic moment de imagine, s-a hotărât să imortalizeze momentul în care aprindea lumânări la mormântul Brătienilor. Mă întreb eu, domnule Lungu: Aţi uitat de ce îl aveţi pe domnul Dodo la Prefectură? Dacă ar fi să ascultăm noile video-uri de la petrecerile voastre, răspunsul este simplu: «Să vă doară-n mână!», a scris tot pe Facebook şi Gabriel Avrămescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇