Prețul lui Compagno a crescut. Cât crede Mititelu că poate încasa FCSB: Fără probleme

Prețul lui Compagno a crescut. Cât crede Mititelu că poate încasa FCSB: Fără probleme

Prețul lui Andrea Compagno (26 de ani), golgheterul Superligii, a crescut după vestea că a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei.

FCSB a dat vestea momentului în fotbalul românesc. Roberto Mancini l-a convocat pe Andrea Compagno pe lista preliminară a meciurilor cu Anglia și Malta, iar fotbalistul „roș-albaștrilor” ar putea îmbrăca tricoul „Squadrei Azzurra”.

Adrian Mititelu, omul care l-a adus pe Andrea Compagno în România la FCU Craiova 1948, e convins că prețul atacantului italian a crescut, mai ales după vestea că se află în vederile lui Roberto Mancini.

ADVERTISING

FCU Craiova 1948 l-a vândut pe Andrea Compagno cu 1,5 milioane de euro la FCSB, însă Mititelu e convins că în vară atacantul ar putea pleca la "4-5 milioane de euro" fără probleme.

"Totul e relativ în fotbal, dar eu zic că un fotbalist de 4-5 milioane de euro, fără probleme, la o echipă de afară. Dacă se va întâmpla această minune, să fie convocat, să joace vreun meci, două, pe acolo… Eu zic că se va transfera în vară! Mai dă 6-7 goluri până în vară, poate să fie transferat la 4-5 milioane de euro, n-ar fi o surpriză pentru mine",a spus Adrian Mititelu, conform Prima Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!