Un nou antrenor își exprimă dorința de a prelua FCSB: „Mă simt pregătit”

Un nou antrenor își exprimă dorința de a prelua FCSB: „Mă simt pregătit”

Un nou antrenor apare în vizorul celor de la FCSB, echipă rămasă fără un antrenor principal cu licență PRO, după demisia lui Leo Strizu, la capătul meciului de joi câștigat cu Petrolul, scor 4-1.

Iar sâmbătă, la conferința de presă oficială de dinaintea partidei cu UTA, de peste o zi, a venit un alt reprezentant al staff-ului tehnic să vorbească în fața presei, e vorba de fostul mijlocaș Lucian Filip.

El a vorbit și despre demisia lui Strizu și a spus că în opinia sa se vede antrenând această formație într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat: ”Peste 3-4 ani mă văd tot aici, pentru că sunt la început. Se pare că lucurile au luat o viteză foarte mare, dar şi eu, şi Pintilii suntem la început de drum şi mai avem multe de pus la punct.

ADVERTISING

Gazzetta dello Sport îl laudă pe Andrea Compagno, vârful celor de la FCSB, proaspăt convocat la naționala Italiei

E cel mai mare club din România şi mă bucură că galeria ne surprinde plăcut la fiecare meci. Parcă s-a creat un spirit, cred că acesta este cuvântul potrivit şi uite că vin şi rezultatele. Clar mă văd antrenâd când o să am licenţa Pro. Peste 5 ani probabil, dar o să mă apuc cât de curând. Cred că primul la rând e Pintilii, sper că va avea acest post”, a precizat Filip, în fața jurnaliștilor prezenți la conferința de presă la baza din Berceni.

ADVERTISING

FCSB are acum 30 de zile în care are un răstimp să găsească un antrenor principal cu licență PRO. FCSB joacă duminică, la Arad, cu UTA, partidă din runda a 29-a a Superligă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!