Antrenorul aflat pe listă a dat răspunsul în legătură cu interesul FCSB

Antrenorul aflat pe listă a dat răspunsul în legătură cu interesul FCSB

Unul dintre antrenorii aflați pe lista FCSB pentru a fi „paravan” lui Mihai Pintilii a dat răspunsul în legătură cu interesul „roș-albaștrilor”.

Dacian Năstăi (50 de ani), antrenorul Unirii Constanța, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge pe banca FCSB ca „paravan” pentru Mihai Pintilii, însă a spus că nu știe nimic concret în legătură cu interesul „roș-albaștrilor” și că se concentrează pe munca de la echipa de la Malul Mării Negre.

Năstăi a lăsat, însă, de înțeles că ar fi de acord să ajute FCSB cu licența sa de antrenor: "Tot ce știu eu este din presă. Absolut nimic în plus. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni de la FCSB. Eu mă concentrez să-i ajut pe acești copii de la Unirea Constanța care au demonstrat că au caractere.

ADVERTISING

Acolo unde este nevoie de mine eu voi ajuta. Eu sunt acum aici și nu pot spune nimic până nu se întâmplă ceva.

Eu nu cred în minuni, cred doar în muncă, organizare și respect în tot ce înseamnă viață extrasportivă", a spus Dacian Nastai, pentru liga2.prosport.ro.

Leo Strizu și-a anunțat demisia de la FCSB, astfel că echipa a rămas fără antrenor-paravan și trebuie să numească pe cineva pentru a-l putea ajuta pe Mihai Pintilii, tehnicianul de facto al echipei, care nu are nici licență și nici carnet de antrenor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!