Andrea Compagno, încântat de ce trăiește în România, la FCSB: A ieșit așa cum visam

Andrea Compagno, încântat de ce trăiește în România, la FCSB: A ieșit așa cum visam

Andrea Compagno (26 de ani), atacatul FCSB convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta, a vorbit în presa din Italia despre viața din România și experiența la „roș-albaștri”.

Într-un interviu acordat jurnalistului Alessio Alaimo de la Tuttomercatoweb, Compagno a vorbit despre momentul când s-a decis să vină în România și a spus că „a fost un pariu”, dar totul a ieșit așa cum visa atunci când a ales să facă acest pas.

Compagno a lăudat-o pe FCSB în presa italiană și nu s-a ascuns: visează la revenirea în Serie A.

ADVERTISING

"Eram la răscruce de drumuri. Când ești copil și joci fotbal, visezi la Serie A. Ei bine, să vin în România a fost frumos. Am făcut un pariu și a ieșit așa cum visam. Sezonul acesta m-a cumpărat Steaua (n.r. - FCSB) și când te cumpără un club prestigios îți schimbă cariera.

La Steaua (n.r. - FCSB) e mai mult profesionalism, fanii cer mult de la tine, dar primești mult în schimb. Acestea sunt senzațiile pe care le căutam când eram copil. Revenirea în Italia e un vis, încerc mereu să demonstrez, duminică de duminică. Visez la Serie A și am să cultiv visul acesta fără regrete", a spus Andrea Compagno, conform sursei citate.

ADVERTISING

Andrea Compagno a marcat 17 goluri în 29 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului cu FCSB și FCU Craiova 1948.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!