Gluma sinistră a unui deputat rus la adresa unui copil din Kiev: De Crăciun, Vova, vei primi rachete - doar așteaptă! (Video)

Gluma sinistră a unui deputat rus la adresa unui copil din Kiev: De Crăciun, Vova, vei primi rachete - doar așteaptă! (Video)

Un deputat rus a fost filmat în timp ce a făcut o glumă sinistră la adresa copiilor ucraineni, afirmând că aceștia visează la rachete de Crăciun, pe care le vor primi.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, se vede cum Oleg Nilov, deputat ruș și vicepreședinte al partidului „Rusia Justă”, alege dorința unui copil dintr-un brad de Crăciun și spune: „Vova, un băiat din Kiev, visează la rachete. Vova, vei primi rachete – doar așteaptă”.

„Aceasta este o glumă, desigur”, a spus el ulterior, potrivit The Guardian.

Gluma macabră a deputatului rus vine după ce anchetatorii ucraineni au anunțat că au descoperit o „cameră de tortură" în oraşul Herson, unde copiii ar fi fost reţinuţi şi abuzaţi de forţele de ocupaţie ruse.

ADVERTISING

Potrivit mărturiilor, copiilor li se dădea puţină apă şi aproape deloc mâncare și au fost supuşi la abuzuri psihologice din partea torţionarilor ruşi, care le-au spus că părinţii lor i-au abandonat şi că nu se vor mai întoarce niciodată acasă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇