Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi, vineri dimineaţa devreme, în centrul Londrei şi au fost transportaţi la spital, a anunţat poliţia londoneză.

Un bărbat care avea asupra sa un cuţit a fost arestat, transmite AFP. El a fost dus mai întâi la spital pentru tratament, unde se află în acest moment.

Poliția metropolitană a declarat că în timpul incidentului a fost folosit un pistol cu electroșocuri. Atacul nu este tratat ca având legătură cu terorismul.

Unul dintre cei doi poliţişti a fost rănit grav la gât, scrie tabloidul Daily Mail.

ADVERTISING

Suspectul a ”agresat un salvator” în Leicester Square, a anunţat oficial într-un comunicat Poliţia Metropolitană, fără să ofere informaţii suplimentare despre starea sănătăţii poliţiştilor înjunghiaţi.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a condamnat atacul și a făcut apel la oricine are informații despre incident să contacteze poliția. El a descris atacul ca fiind "absolut îngrozitor", adăugând că ofițerii "își făceau datoria și ajutau publicul în acest moment important pentru țara noastră".

Amintim că în aceste zile la Londra au loc ceremonii funerare în memoria reginei Elisabeta a II-a. Este a doua zi în care sicriul se va afla în Westminster Hall din Londra, unde oamenii îi vor putea aduce un omagiu. Coada a ajuns la 7,8 kilometri în timpul nopţii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇