Real Madrid face cinci super transferuri după umilința din El Clasico

Real Madrid face cinci super transferuri după umilința din El Clasico

Real Madrid pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă.

Potrivit informațiilor din presa internațională, președintele madrilenilor, Florentino Perez, se află în negocieri pentru transferul a nu mai puțin de cinci jucători de top din Europa.

Înfrângerea categorică din El Clasico a evidențiat problemele de lot cu care se confruntă "galacticii", iar Perez ar fi dat undă verde pentru achizițiile următorilor jucători:

Kylian Mbappe (PSG - liber de contract din vară) | Jucătorul ar fi semnat deja un contract valabil pe următoarele cinci sezoane cu madrilenii.

ADVERTISING

Aurélien Tchouaméni (AS Monaco) | Mijlocașul defensiv franez în vârstă de 22 de ani este cotat la 40 de milioane de euro.

Nicolo Barella (Inter) | Perez ar fi pregătit 80 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Inter.

Antonio Rudiger (Chelsea - liber de contract din vară) | Apărătorul neamț este dorit de mai multe echipe importante din Europa, printre care Juventus și Bayern Munchen.

Erling Haaland (Borussia Dortmund) | Tânărul atacant norvegian poate pleca de la Dortmund în schimbul sumei de 75 de milioane de euro, conform unei clauze din contract, însă și aici concurența este aprigă, pe urmele acestuia mai fiind Manchester City, Manchester United și marea rivală FC Barcelona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇