Vești bune: Cu gândul la relaxare și vacanțe în Seychelles

Vești bune: Cu gândul la relaxare și vacanțe în Seychelles

Vestea bună a momentului este că luna august aduce noi măsuri de relaxare, dar și măsuri de stimulare a vaccinării printre tinerii care vor vrea să meargă în baruri, cluburi și discoteci.

Și părinții primesc o veste bună: toți copiii de până la 6 ani sunt scutiți de carantină la revenirea în țară din zonele considerate ”de risc”.

Nu în ultimul rând, avem o veste pentru iubitorii de vacanțe exotice: tocmai s-au anunțat noi chartere spre Seychelles în 2022.

România se relaxează de la 1 august

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat noi măsuri de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 august.

ADVERTISING

Potrivit propunerilor, crește numărul persoanelor care pot participa la nunți, botezuri sau alte evenimente artistice și sportive.

În același timp, în baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri vor avea voie doar persoanele vaccinate.

Vezi aici toate măsurile propuse de CNSU.

Copiii până la 6 ani nu mai intră în carantină la întoarcerea din zonele roșii

Veste bună pentru părinții de preșcolari: Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus și creşterea de la 3 la 6 ani a vârstei pentru care copiii care vin din zonele cu risc epidemiologic ridicat sunt scutiţi de carantină.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eturia și Răzvan Pascu lansează noi zboruri charter spre insulele Seychelles

În februarie – martie 2022, cea mai bună perioadă pentru a vizita acest paradis din Oceanul Indian, Eturia și Răzvan Pascu anunță două noi zboruri charter către Seychelles, cu mai multe opțiuni de cazare față de anul trecut.

Desigur, prețurile nu sunt de neglijat.

”Un sejur luxury de 8 zile, cu zbor charter/direct din Bucureşti cu Air Seychelles, cazare cu demipensiune la un resort premium de 5 stele, ca o grădină botanică pe 100 de hectare (cu plaje private în top cele mai frumoase din lume, centru SPA, teren de golf, tiroliene, suprafețe imense, restaurante ce oferă experiențe diverse), plus transferuri, taxe de aeroport, asigurare de călătorie cu clauză COVID și asigurare storno și însoțitor de grup din partea agenției pornește de la 3.320 euro/adult pentru plecările din 25 Februarie și 5 Martie” a declarat Sorin Stoica, director general Eturia, agenția de turism care propune această vacanță turiștilor săi, amatori de călătorii în destinații exotice și îndepărtate.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇