După Viorica Dăncilă, și Carmen Dan și-a găsit un loc de muncă bine plătit. Europarlamentar USR-PLUS: Ne-a gazat, acum s-a angajat

După Viorica Dăncilă, și Carmen Dan și-a găsit un loc de muncă bine plătit. Europarlamentar USR-PLUS: Ne-a gazat, acum s-a angajat

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe afirmă, marţi seară, că ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost ”recuperat” de pe linie moartă şi a primit o sinecure”, referindu-se la faptul că fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România.

”Ne-a gazat, acum s-a angajat – Carmen Dan are salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost ‘recuperat’ de pe linie moartă şi a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru şefu’.

ADVERTISING

Carmen Dan şi-a găsit o slujbă la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale”, a scris, marţi seară, pe Facebook, europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe.

Acesta face referire la Dosarul 10 august.

”Ce o recomandă pe fosta secretară de şcoală generală din Videle cu licenţă luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? (…) Aş sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniştită (…)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puşi în funţii cheie de PSD să îngroape dosarul, 10 August a fost redeschis. Şi nu renunţăm. Iar vinovaţii vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, a mai scris politicianul.

Recent, fostul premier Viorica Dăncilă, fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇