Steven Gerrard e furios și îl atacă și pe Ianis Hagi după Hamilton - Rangers: ”Am arătat mai bine cu rezervele pe teren!”

Steven Gerrard e furios și îl atacă și pe Ianis Hagi după Hamilton - Rangers: ”Am arătat mai bine cu rezervele pe teren!”

Steven Gerrard, legenda celor de la FC Liverpool, a fost furios după egalul realizat de trupa sa Glasgow Rangers în compania celor de la Hamilton, scor 1-1, ultima clasată din Scottish Premiership.

Fostul jucător englez s-a arătat deranjat de evoluția fotbaliștilor săi duminică și spune că Rangers merita chiar să piardă cu Hamilton. El spune că atunci când au intrat rezervele pe teren, echipa a arătat mai bine, făcând referire, evident, și la Ianis Hagi, înlocuit de el în minutul 79.

Critici dure la adresa lui Ianis Hagi după un meci slab făcut pentru Rangers. A primit cea mai mică notă de pe teren

ADVERTISING

”Sunt dezamăgit de acest meci per ansamblu, trebuie să o recunosc. Ar trebui să fiu foarte fericit că am obținut un punct, pentru că nu am meritat nimic. Felicitări lui Hamilton, ne-au oprit din a ne face jocul astăzi, chiar ne-au făcut misiunea dificilă. Au avut cele mai mari ocazii, deci felicitări lor.

Trebuie să mă uit la mine de asemenea, eu am greșit, da, poate că am lăsat jucători cu prea multă calitate și personalitate pe margine, pentru că am arătat mult mai bine când rezervele au intrat în joc. Singurul motiv pentru care am intrat în avantaj a fost portarul nostru, care a fost mai ocupat decât omologul său. De fapt, a avut unul dintre cele mai active meciuri din acest sezon. Ne-a ținut în joc”, au fost declarațiile făcute de marele optar al lui Liverpool, Gerrard, după joc, pentru cei de la GlasgowLive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rangers e lideră detașată cu 76 de puncte în Scoția, după 28 de etape, cu 21 de lungimi avans peste marea rivală Celtic.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Arena Națională ar putea găzdui o optime de finală importantă din cadrul UEFA Champions League - presă

Ianis Hagi, doar 79 de minute pe teren într-o remiză a lui Rangers la ultima clasată din Scoția (Video)

O parte dintr-un ghețar din India s-a prăbușit. Aproape 150 de persoane ar fi murit, mai multe sate au fost evacuate (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!