Arena Națională ar putea găzdui o optime de finală importantă din cadrul UEFA Champions League - presă

Arena Națională ar putea găzdui o optime de finală importantă din cadrul UEFA Champions League - presă

Un meci extrem de important și de așteptat din optimile UEFA Champions League ar putea avea loc chiar la București, în contextul acestei pandemii de coronavirus.

Partida tur dintre Atletico de Madrid și Chelsea Londra trebuia să aibă loc la Madrid pe Wanda Metropolitano, dar acest lucru nu mai poate fi posibil, având în vedere restricțiile la care sunt supuși cetățenii care vin din Marea Britanie în Spania, din cauza răspândirii din ce în ce mai ample a noilor tulpini de coronavirus, mai ales a aceleia din UK.

ADVERTISING

Clubul madrilen va trebui să găsească astfel o nouă alternativă, iar două dintre variante sunt București, mai exact Arena Națională și Tallin, capitala Estoniei, după cum scrie cotidianul iberic AS.

Atletico Madrid a mai venit în București și în 2012, când a câștigat Europa League după o finală cu Athletic Bilbao, chiar pe Național Arena, scor 3-0.

Madridul nu are ca soluții nici Franța sau Portugalia, țări vecine cu Spania, iar astfel ibericii trebuie să își îndrepte atenția către o națiune din centrul sau estul Europei. Meciul trebuie să se dispute pe 23 februarie.

În altă ordine de idei, partida dintre RB Leipzig și Liverpool, din aceeași fază a UCL, se va disputa la Budapesta, tot din cauza pandemiei de coronavirus: “UEFA poate confirma că duelul din ‘optimile’ Champions League dintre RB Leipzig și Liverpool se va juca pe Puskas Arena. UEFA le mulțumește celor două cluburi pentru cooperarea în găsirea unei soluții, cât și Federației Ungariei pentru că a acceptat să găzduiască acest meci”, se arată într-un comunicat oficial postat de UEFA.

⚽️ [Europa League 11/12] Final I Atlético Madrid 3 - Athletic Club 0 I LABURPENA

Și în Germania există restricții dure impuse cetățenilor care sosesc din Marea Britanie. Partida dintre RB și fosta campioană a Europei trebuie să se dispute pe 16 februarie. Returul se va disputa pe 10 martie, pe Anfield.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Constantin Budescu ar putea ajunge la FCSB chiar de luni - surse

Încă un pas greșit făcut de Dan Petrescu în Turcia

De ce Educația Juridică trebuie introdusă cât mai repede în școli: Faptul că ești foarte bun la română nu te absolvă dacă ai încălcat legea – Interviu cu președintele VeDem Just

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!