Constantin Budescu ar putea ajunge la FCSB chiar de luni - surse

Constantin Budescu ar putea ajunge la FCSB chiar de luni - surse

Constantin Budescu ar putea ajunge încă de mâine, luni, 8 februarie, la FCSB, asta deși sâmbătă, patronul Astrei Ioan Niculae a afirmat că va avea o discuție cu fotbalistul și că nu se pune problema ca acesta să se întoarcă la roș-albaștrii.

Budescu poate rămâne la 31 de ani liber de contract chiar luni, ultima zi de mercato în România, putând semna cu orice echipă și-ar dori. Gigi Becali a și anunțat recent că s-a înțeles deja cu Budescu pentru un viitor contract cu acesta, din vara vitoare, rămânând să se înțeleagă și cu clubul acestuia.

ADVERTISING

Ioan Niculae, mesaj ferm către Budescu, după oferta primită de la FCSB

Astra Giurgiu nu l-a plătit pe Constantin Budescu și ultimul termen de plată al restanțelor salariale ar fi 8 februarie. Iar dacă nu își va primi banii până atunci, fostul jucător de la Astra și FCSB ar deveni liber de contract, după cum scriu cei de la DigiSport.

Astfel, FCSB l-ar putea readuce pe Budi încă de acum din iarnă, și nu din vară, așa cum anunțase inițial Becali că s-ar fi înțeles cu mijlocașul.

2 milioane de euro este cota lui Budescu, fost jucător important la FCSB, unde a fost și căpitan în sezonul 2017/2018, când a marcat de 9 ori în 27 de meciuri.

Constantin Budescu • The Magician • Steaua Bucharest • HD

Același menționat Becali de mai sus susține că la FCSB, din sezonul viitor, Budescu ar urma să evolueze pe un post de 9 fals, în spatele lui Octavian Popescu și Florinel Coman.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prezentarea primei adversare a Simonei Halep la Australian Open, Lizette Cabrera

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Cum arată rata de infectare în fiecare județ, cu o zi înainte de redeschiderea școlilor. Unul singur se află în scenariul roșu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!