Câmpulung: Primarul Elena Lasconi a descoperit că sunt de 6 ori mai multe străzi fără apă decât apar în documente

Câmpulung: Primarul Elena Lasconi a descoperit că sunt de 6 ori mai multe străzi fără apă decât apar în documente

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a anunțat, pe contul său de Facebook, că a obținut evidența străzilor fără apă și canalizare din oraş.

Astfel, Lasconi anunță că în oraș sunt de 6 ori mai multe străzi fără apă și de 2 ori mai multe străzi fără canalizare decât prezentarea inițială.

Edilul a obținut datele actuale după ce a trimis echipe în teren.

”Gata, avem evidența străzilor fără apă și canalizare din Câmpulung. După ce am trimis echipe pe teren și după ce am centralizat toate email-urile pe care mi le-ați trimis personal situația e așa:

ADVERTISING

- de șase ori mai multe străzi fără apă decât mi s-a prezentat inițial. Vorbim despre 58 de străzi (dar o să mai verific pe teren), mai exact, e nevoie de 60 de km de conductă de apă.

- de două ori mai multe străzi fără canalizare decât prezentarea inițială. 18 străzi, necesar 10 km conductă canalizare”, a scris Elena Lasconi pe rețeaua socială.

Ea punctează că pasul următor va fi realizarea studiilor de fezabilitate. Apoi, în luna februarie, se trece la scrierea proiectului european, pentru racordarea tuturor gospodăriilor din Câmpulung la apă și canalizare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Acum avem hărți, ne apucăm de ridicări topo și studii de fezabilitate, iar din februarie urmează scrierea proiectului european. Scopul: racordarea tuturor gospodăriilor din Câmpulung la apă și canalizare”, conchide postarea.

OPERAȚIUNEA APĂ-CANAL CONTINUĂ! Încă un pas pentru racordarea tuturor gospodăriilor din Câmpulung la rețeaua de apă și...

Posted by Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel on Tuesday, January 19, 2021

Citește și:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇