Papa Francisc, îndemn pentru vaccinare împotriva COVID-19

Papa Francisc, îndemn pentru vaccinare împotriva COVID-19

Suveranul Pontif se va vaccina săptămâna viitoare împotriva coronavirusului şi i-a îndemnat pe toţi oamenii să se imunizeze.

“Cred că este etic ca toţi oamenii să se vaccineze. Este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar şi cu vieţile altora”, a spus Papa Francisc.

Vaccinarea antiCovid, pe înțelesul tuturor: Cu ce te ajută, de ce trebuie să ne vaccinăm ACUM și care e singura contraindicațieCare e diferenţa între vaccinurile Pfizer și Moderna. Cu care ar fi mai bine să ne vaccinăm?

ADVERTISING

Vaticanul a anunţat că va începe în curând campania de vaccinare împotriva Covid-19. “Săptămâna viitoare vom începe vaccinarea aici, la Vatican, şi eu m-am programat. Trebuie făcut”, a adăugat Papa.

Sâmbătă, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, şi prinţul Philip, 99 de ani, au primit vaccinul împotriva COVID-19, la Castelul Windsor, a anunţat Buckingham Palace.

Citește textele zilei pe Spotmedia.ro

Once a loser în America, nu mai ai cale de întoarcere. Cum a ajuns Trump în câteva ore nomina odiosa, de care se leapădă toți și unde e capcana pentru democrați – Interviu video

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De la deznădejde la speranță, prin luptă

Campania de neîncredere


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇